HTML

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Toncs blogja

Többnyire az én kis történeteimet fogom beleírni. Igyekszem mindent hosszúra nyújtani. Előre is sok kellemes percet kívánok a blogomhoz. Ez a blog nem:-Bosszú,-Önsajnálat,-Kritika (talán egy kicsit egy-két helyzetben.) Ez a blog:-A szórakoztatás céljából jött létre.,-Átélt és látott történeteim meséli el. Amit nem teszek:-Sok ember nevét nem tűntem fel... Jobb ha nem tudjátok... Így ők sem rinyálnak, és nekem sem fáj a fejem! Ha tudsz értelmeset kommentálni a bejegyzésekhez ne halaszd másra a terhet. Én csak örülnék neki. Más nem bánt miatta. Előre is köszi!

Friss topikok

Linkblog

"Jó" szórakozás.

2008.05.03. 15:11 Kritikuss

Sziasztok

Hát hol is kezdjem. Nagyon jó volt a szülinapi kertiparti. Valahogy pont eltalálták. Igazából mindíg jó velük/nálluk bulizni. De ez szerintem benne volt a topten-ben. Megismerkedtem két emberrel. Kicsit ittunk is. Persze csak a jólmegszokott mértékkel. Habár talán eleinte kicsit túl is lőttem rajta. De mire már mindenkiben benne volt a bulizhatnék addígra a felére csökkent a vérem alkoholtartalma. Megismerkedtem egy lánnyal. Sokat beszélgettünk. Jól megértettük egymást. "Jól" szórakoztunk. Sokaknak hülyén jön ki az hogy mi elvoltunk ketten. De szerintem nincs ebben semmi rossz. Fogjuk rá átbeszélgettük az éjszakát. És jó volt megint valaki mellett ébredni. Azt azért sajnálom de valószínüleg nem lessz folytatása. Igazából én nem mertem megkérdezni hogy most akkor mi lessz, de sztem ő se nagyon akarta. "Jó volt amíg tartott..." hogy kedves Gábor kommentelőmet idézzem. Hajnalra megfogyatkozott a társaság. Fáradt is voltam mert előző este alig aludtam valamit. De minden. Igazából nem álmos csak fásult voltam. Tehát a lábaim majd leszakadtak...stb. Valahogy most úgy érzem megint beillek a társulatba. Igazából már rég lemondtam róluk. Mert régen bárhova akartam menni soha senki sem ért rá. Aztán nem is hívtak már egy időszakban túl gyakran semerre. De most elvoltunk mint a befőtt. Reggelre mindenki zöld volt. De azért egy két mosolyt is elkaptunk egy-egy illető arcán. Volt egy kissebb csoportos reggeli, felmelegedtünk a tűz mellett. Lehet hogy a pernye szagától vagy csak a lángok forróságától de hamar elillant a másnaposság. Csak a fáradtság maradt meg. Miután megreggeliztünk összeszedtük a cuccaink, és kisvártatva elindultunk hazafelé. De mivel mindenki káó volt, csak a buszmegállóig gyalogoltunk. Onnan busszal folytattuk utunkat. Megérte két megállót arébb menni. Kb 1-2 km mindössz. Miután hazaértem nem is volt kedvem aludni. Fürdeni nem akartam mert volt egy megérzésem hogy hülyeség lenne. Igazam is lett. Du. felé még dolgoznom kellett a kert körül. Volt egy össznépi kertészkedés. Amikor végre forróvízbe mászhattam még hallattam egy óriási sóhajtást:"Hát ezt is megértük." címszó alatt.

Én nagyon élveztem a bulit. Főleg azért mert mostanában eléggé olyan voltam mint a "mosott >#&".

Ezúton szeretném megköszönni hogy elhívtatok és veletek lehettem!
(mégha nem is olvassátok)

A tegnap éjszakát megint átbeszélgettem, de most az ún. "kedves ismerősömmel". Ígyhát eléggé fáradt vagyok és a betűk is egyre inkább összefolynak előttem. Mára ennyi.

Köszöntem a figyelmet.

1 komment

Címkék: barátok én szórakozás történet buli party napló haverok mindenki

A bejegyzés trackback címe:

https://tblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr73452260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsi 2008.05.04. 11:18:23

Hát nagyon jó volt a Buli... és sztem nem csak a toptenben hanem a topfive-ban van benne... :)
És szerintem nem jött ki elég hülyén... mármint nekem... a 3 embernek annak igen... de nem értem őket.. igazából semmi közük nincs hozzá... Ez az én vélemyénem... amugy köszi ,h írtál... :P :)
süti beállítások módosítása